DERSE ETKİN KATILIM SAĞLARLAR
Akademik gelişim programımızda, öğrencilerimizin MEB müfredatları doğrultusundaki kazanımları tam öğrenme modeliyle birlikte tematik yaklaşımlar metodu kullanılarak gerçekleştirilir. Bu yaklaşımla, çocuklarımızın keyifle öğrenebilecekleri bir ortamda farklı atölyelerle desteklenerek düşünme becerilerini ve derslere olan ilgilerini arttırarak derse katılımlarını sağlarız.

ANALİZ VE SENTEZ YETENEKLERİ GELİŞTİRİLİR

360 derecelik bakış açısıyla hazırladığımız ve sürecin içine öğrenci, veli, öğretmen üçlüsünü de dâhil ettiğimiz LGS hazırlık programımızla çocuklarımızın yorumlama, analiz yapma, eleştirel düşünme ve sonuçları tahmin etme gibi yeterliliklerini nitelikli yayınlarımızla ölçerek ders kazanımlarını tespit ederiz. Büyük deneyime sahip olan eğitimci yaklaşımımız,  LGS alanındaki uzmanlığımız, öğrencilerimize ayrıntılı bir sınava hazırlık programı sunar.

KENDİNİ TANIR, İLGİ VE YETENEKLERİNİN FARKINA VARIR
Sanatsal ve sportif etkinlikler programımızın amacı; çocuklarımızın yaşam becerileri, üç boyutlu düşünme becerileri, iletişim ve ifade becerileri ile duygusal ve sosyal zekâlarının gelişimi, kişisel gelişim ve öz disiplin becerilerinin gelişimi ve sağlıklı yaşam bilincini kazandırmaktır. Okullarımızda sanatsal ve sosyal etkinlikler programını, onların yaratıcı tarafının ortaya çıkartılmasına yarayan önemli bir süreç olarak görür ve akademik bir modelle de tüm branş dersleri ile sanatsal-sosyal etkinlikler programını ayın değerleri temasıyla birleştiririz.

YABANCI DİLİ ETKİN KULLANIR, YABANCI DİLLE İLETİŞİM SAĞLAYABİLİR
CEFR Uyumlu Avrupa Ortak Müfredat Çerçevesini esas alarak hazırlanan yabancı dil programıyla, çocuklarımıza dil becerilerini en etkin şekilde kazandırmayı hedefleriz. Communicative Approach metodu sayesinde okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini 4 aşamada geliştirerek donanımlı ve vizyoner tam bir dünya vatandaşı olarak eğitimlerini tamamlarız.

OKUL İÇİNDE VE DIŞINDA ÖZGÜVENLİDİR
Psikolojik gelişim ve evrensel değerler programıyla çocuklarımızın eleştirel düşünme becerileri, sosyal gelişimleri, takım çalışması yeteneği, öz güven, iletişim ve ikna becerileri ile evrensel ve toplumsal değer yargılarının gelişimini hedefleriz. Aylık olarak planladığımız kampüs içi ve dışı etkinlikleriyle çocuklarımızın beden ve ruh sağlıklarının dengeli bir şekilde gelişimi için çeşitli test ve envanterlerle raporlamalar yaparız. Program dahilinde sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımseverlik, demokrasi ve özgürlük, inovasyon, empati ve çevre bilincini kapsayan birbirinden farklı sosyal sorumluluk projelerini birlikte planlar ve gerçekleştiririz.

ÇAĞIN TEKNOLOJİK İMKÂNLARINI ETKİLİ KULLANIR
Bizler için üreten insanları yetiştirmek; inovasyon, teknoloji okuryazarlığı ve girişimcilik becerilerini geliştirebilmeleri için çocuklarımıza yetenekleri doğrultusunda kendilerini bulacakları imkânlar sağlamaktır. Hayal gücünün önemli bir yer kapladığı yeni nesil teknolojiler, kodlama ve maker eğitimleri gibi faaliyetleri kapsayan 21. Yüzyıl becerileri programı ile çocuklarımız teknolojik başarısı yüksek bireyler olarak eğitimlerini tamamlarlar.