Bilingual Eğitim Başlıyor!

Sn. Süreyya Durgun ve Sn. Yetiş Özkan liderliğinde Tekden Okullarında Çift Dilli Eğitim Başlıyor.

Süreyya Durgun – Özgeçmiş
1963 yılında Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde doğdu. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümüne başladı ve 1989 yılında bu bölümden mezun oldu.
1997 yılında Oxford University Press Ankara ofisinde bölge satış müdürü olarak yayıncılık hayatına atıldı. 2010 yılında Oxford University Press Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü olarak İstanbul’da çalışmaya başladı. Bu görevinden Mayıs 2016 yılında emekli oldu.
2017 yılında TEAS Press – MyELT’ nin kuruluşunu gerçekleştirdi ve aynı firmada ELT Direktörü olarak 2 yıl görev yaptı.
2020 yılında diğer kurucu ortaklarıyla birlikte İstanbul ELT’ yi kurdu. Halen İstanbul ELT’ de kurucu ortak ve genel müdür olarak çalışma hayatına devam etmektedir.
Yetiş Özkan-Özgeçmiş
Eğitimci, yazar, öğrenim programları uzmanı. 1965 yılında Malatya’da doğdu İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul’da bitirdi. Gazi Üniversitesi sınıf öğretmenliği, Anadolu Üniversitesi İngilizce öğretmenliği, YTÜ Eğitim Programları ve Öğretim dalında Master yaptı. Anaokulu dahil olmak üzere her yaş grubunda öğretmenlik deneyimi bulunan Yetiş Özkan 2000 yılında Oxford University Press bünyesinde Eğitim Danışmanı olarak göreve başladı. Sonrasında Türkiye Eğitim Müdürü olarak görevine devam etti. Oxford University Press ’de halen baskıda olan bir hikâye kitabı bulunan eğitimci yazar evli ve 3 çocuk babasıdır

Tekden Okulları Yabancı Diller ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

No course found!