Teknolojide Tekden

Tekden Gelecekten Konuşur!!

Farklı yaş gruplarından öğrenme arkadaşlarımızın, gelecekte bizi bekleyen problemlere ortak projelerle çözümler üreterek öğrenimlerini içselleştiriyor, öğrenmeyi sürekli hale getiriyoruz. Eğitim liderlerimizin de öğrenme arkadaşlarımıza mentorluk yaparak projelerini takip etmelerini ve gelişimlerini desteklemelerini sağlıyoruz.

Ana sınıfı seviyesinden başlayan algoritmik öğrenme sistemi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde etkinlik ve materyal bazlı gelişmekte, öğrenme arkadaşlarımız birçok farklı uygulama ile çağını yakalayan bireyler olma yolunda çalışmalarını sürdürmektedir. BİLİŞİM GARAJI ile yapılan kurumsal ortaklık sayesinde içeriklerimizde güncelliği gecikmeden yakalamada, sistem sayesinde öğrenci takibi, ödev kontrolü, etkinlik bazlı ilerleme vb. raporlama seçenekleri sunmaktayız. Sistemde öğrencilerimize Öğrenmeyi öğrenme yaklaşımıyla yanaşılmakta, bu sayede problemlerle başa çıkma, farklı ve özgün çözüm yolları üretme, geniş bakış açısı kazandırarak gizil öğrenme sağlanmaktadır.

Tüm bu hedefler ile öğrenci odaklı yapımız ve öğrencinin kendi geleceğine yön verebileceği birçok atölyeler ile ön plana çıkmaktayız.

ü  3D Atölyesi

ü  Uzay Atölyesi